Malerarbejde i høj kvalitet. Nordsjælland.
Vi tilbyder høj faglighed, flotte resultater, effektiv og omhyggelig service til både private, erhverv og boligselskaber i Nordsjælland.
Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Alle tilbud laves udfra et besøg hos dig og er uforpligtende

du kan også ringe på 21 77 40 28

Godt håndværk kræver fagfolk

Der er ingen smutveje, når resultatet skal være professionelt. Derfor er et grundigt forarbejde afgørende i hele malerprocessen. Den flotte finish og høje slidstyrke kræver den rigtige viden og faglighed.

Vi hjælper mange forskellige kunder

Copenhagen In Colours har til huse i Hillerød og Brønshøj og vi udfører alle former for maleropgaver i Nordsjælland for institutioner, erhvervs- og privatkunder.

Vores dygtige og faguddannede malere kan tage hånd om både udendørs og indendørs malerarbejde.

Vi varetager bl.a. maleropgaver i boligforeninger, i virksomheder, og hos private, hvor vi bruger de bedste materialer på markedet, som samtidig er miljøvenlige og tager hensyn til indeklima og sundhed. 

Vores kunder er lige så farverige som os. Derfor har vi vores daglige gang i alt fra små lejligheder, klassiske herskabslejligheder, parcelhuse og store villaer. Til smukke kirker, store boligselskaber og funktionelle erhvervsbygninger.

Vi lever af tilfredse kunder og kerer os om at overholde vores aftaler. Det gælder aftalte tid, kvalitet, proces og pris.

Vi tilbyder fair priser og 100% gennemsigtighed

Din maleropgave er med garanti unik. Derfor gør vi os umage med vores tilbud, som også er en forventningsafstemning. På den måde kan du være tryg ved at vælge os til din næste maleropgave.

Det gode samarbejde starter med dialog og et udspecificeret skriftligt tilbud. Af tilbuddet vil det fremgå, hvad arbejdet går ud på, hvilke produkter vi benytter samt hvor mange gange overfladerne bliver behandlet.

Hvis der i tilbudsprocessen bliver aftalt ændringer, fremsender vi altid et revideret tilbud. På den måde er der 100 % gennemsigtighed og vi undgår ekstraregninger, til gene for begge parter, da du hele tiden ved, hvad din endelige pris er.

Vores dygtige malersvende kan hjælpe med alle typer af maleropgaver. 

Overfladerne skal behandles korrekt

Alle overflader skal have den helt rette behandling i den rigtige rækkefølge. Blandt andet skal karme og paneler slibes flere gange.

Ligeledes skal skruehuller, ridser og skrammer spartles og pudses. Herefter skal alle flader vaskes grundigt af.

Det første maleren altid gør, er at dække ordentligt af. Herefter kan maleren begynde at forberede f.eks. vægge, lofter, lister, rør og karme med afrens, fuld-/spartling og opsætning af f.eks. filt.

Nu kan det egentlige malerarbejde begynde, hvilket naturligvis starter med grundmaling, mellemmaling og slutter med det sidste præcisionslag.

Tryghed til vores kunder

Vi er selvfølgelig medlem af Danske Malermestre og dermed også Malermestrenes Garantiordning.

Vi arbejder primært med kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen og Flügger.

Håndværkerfradrag

Det er stadig muligt at få håndværkerfradrag på flere typer malerarbejde. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på malerarbejdet. Så kan vi samtidig fortælle dig, om din maleropgave er omfattet af håndværker-fradraget

Vi glæder os til at hjælpe dig
med dit malerprojekt

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Alle tilbud laves udfra et besøg hos dig og er uforpligtende

du kan også ringe på 21 77 40 28